Naslovnica Moje Politika Ekonomija Hronika Sport Zabava Video Tehnologija Nauka Misterije Život Religija Oglasi
Pregled
Teme
Damir Džumhur
Vladimir Putin
20. godišnjica Srebrenice
Vulkan
Evropska liga
FIFA
ISIS
Narkodileri
NATO
Papa Franjo
Bosnalijek
UEFA
Vojislav Šešelj
Izrael-Palestina
Devedesete
Fudbal
Tenis
Kupovna moć
Muzika i ples
Reality
TV serije
Vojna oprema
Svijet
Sirija
Ukrajina
Irak
Jemen
Amerika
Rusija
Ujedinjeno Kraljevstvo
Francuska
Albanija
Njemačka
Regionalno
Najčitanije
Najnovije
Izdvojeno
Ličnosti
Pretraga
Pretražite 17.256 vijesti iz vodećih izvora uživo!    Izvori:
 Najbrže do vijesti:  unesite naziv mjesta, opis događaja, ime ličnosti, izvor, itd.
VIJESTI_REGIJA.PHP
Stranica nije proneđena. Ovo su rezultati pretrage. Idite na naslovnicu ili koristite polje za pretragu da bi našli sadržaj koji vas zanima.
BLIC f t više Zabilježi Nije nikakva tajna da je programiranje zanimanje budućnosti, koje donosi velike prihode i lako se dolazi do posla. Međutim, od standardnih programera daleko bolje prolaze oni koji vešto barataju PHP jezikom, jer je upravo to ono što se danas najviše traži, ali i plaća. prije 2 dan.
BLIC f t više Zabilježi Ostalo je još tačno nedelju dana do početka jedne od najvećih PHP konferencija u Srbiji koja je posvećena softverskoj arhitekturi, dobrim programerskim praksama i dizajn pattern-ima - SOLIDay. prije 2 dan.
RTV SLON f t više Zabilježi Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK objavilo je Plan upisa učenika u srednje škole u školskoj 2015./2016. godini. S tim u vezi, sutra će u prostorijama Pedagoškog zavoda Tuzlanskog kantona biti održana Javna rasprava o prijedlogu Plana upisa učenika u prvi razred srednjih škola u Tuzlanskom kantonu za školsku 2015./2016. godinu. Plan upisa možete pronaći na linku ispod http://monkstk.ba/index.php/503-javna-rasprava-o-prijedlogu-plana-upisa-ucenika-u-prvi-razred-srednjih-skola-u- prije 1 sedmic.